HotmixPRO MultiDry L

Cere oferta
Livrare Gratuita la comenzi de peste 1000 Lei
Comanda telefonic: 0745 592 386
Consultanta de specialitate 0745 592 386
Distribuie

HotmixPRO MultiDry

Unitățile MultiDRY, datorită controlului sofisticat al umidității și temperaturii (într-un interval de +2°C și +70°C) posibilitatea de a:
păstra alimente la orice temperatură și umiditatea constantă, păstra ciocolata, rafina salamuri și brânzeturi, maturiza cărnuri, fermenta, dezgheța, pasteuriza, deshidrata, restaurare si gătire la temperaturi scăzute.
 

Performațe uimitoare!

  • Intervalul de temperatură de la 2°C până la 70°C;
  • Control total asupra temperaturii și umidității relative din înăuntrul unității;
  • Recuperarea lichidelor extrase din alimente - bogate în aromă, acestea pot fi reutilizate pentru rezultate inovatoare și surprinzătoare;
  • Posibilitatea de a vă păstra rețetele personale;
  • Operare continuă sau programată;
  • Afișare informativă cu autodiagnosticare, actualizare ușoară a software-ului;
  • Scală internă pentru a cântări produsele și a seta cu ușurință nivelul de deshidratare necesar (opțional);
  • Documentare HACCP mereu disponibilă;

Simplu și eficient!

  • MultiDry păstrează la temperatură și umiditate controlată orice fel de preparate, fie patiserie (cum ar fi bezele, biscuiți și așa mai departe), fie preparate;
  • MultiDry datorită eficienței componentelor sale (ventilatoare tangențială și rezistențe lamelare), este cel mai eficient dintre produsele de deshidratare / conservare;
  • MultiDry poate deshidrata automat si stiintific mai mult de 100 de tipuri de alimente, permițând personalizarea fiecărui ciclu, care poate fi apoi stocat în memorie;
  • MultiDry permite deshidratarea setând în prealabil nivelului dorit de umiditate - util, de exemplu, în timp ce deshidratează aluaturi care vor fi prăjite mai târziu, cum ar fi pufuleții.
  • MultiDry, datorită sistemului său special de control al umidității, poate deshidrata la temperaturi scăzute și în perioade mai mici în comparație cu dehidratoarele tradiționale, oferind rezultate excelente atât în aspect, textură și culoare - fructele și legumele vor arăta și se vor simți aproape ca atunci când sunt proaspete, odată rehidratate;
  • MultiDry poate păstra lichidele extrase din alimente - bogate în aromă și gust pe care le puteți folosi mai târziu pentru prepararea sosurilor, sucurilor etc.
  • MultiDry poate păstra ciocolata la temperatura și umiditatea ideală;
  • MultiDry poate rafina salamul și / sau brânza, datorită programelor sale speciale și personalizabile;
  • MultiDry se poate maturiza carnea într-un mod simplu și sigur;
  • MultiDry permite și o fermentare controlată;
  • MultiDry poate dezgheța și regenera alimente;
  • MultiDry se poate găti la temperatură scăzută (cu sonda de bază opțională) și poate pasteuriza orice fel de preparat, cu posibilitatea de a seta momentul când produsele trebuie să fie gata de utilizare;
  • MultiDry dispune de un sistem sanitar automat;
  • MultiDry furnizează utilizatorului documentația HACCP în fiecare moment, stocând datele timpului, pornirea și temperatura finală a fiecărui ciclu (temperatura sesizată la fiecare 5 minute) timp de 30 de zile și copiindu-le pe o foaie de calcul (opțional);
  • MultiDry poate să cântărească alimentele introduse și calculează automat când a fost atins nivelul de deshidratare necesar (opțional).
Model  Zone Ventilatoare tangențiale Rezistențe Motoare Circuit frigorific + vaporizator Putere totală Tăvi gastronomice 1/1
Multi Dry L 1 1 1 X 1600 W 1 X 100 W 400 W 2100 24