TAP®

TAP®: proiectat pentru nevoile șefilor de bucătărie profesionali și centre largi de gătit

TAP® oferă automatizare, standardizare de gătit, o colecție de rețete gata de folosire: certitudinea și consistența rezultatelor ale fiecărui proces de gătit fac TAP® o unealtă de gătit de încredere în centrele de gătit și în facilități unde munca este delegată angajaților calificați de către bucătarul șef.

Totuși, TAP® este și o tehnologie inteligentă și personalizată ce memorează programele de gătit folosite înainte, rețetele favorite și garantează șefului bucătar control maxim asupra procesului de gătire, totodată oferind posibilitatea de a edita parametrii asociați cu rețetele prevăzute în doar câțiva pași rapizi.

Zona MY TAP® este un loc unde șeful bucătăriei poate să-și creeze liver propriul TAP® personalizat, în acord cu meniurile sezoniere, preparate tematice și cele mai folosite tehnici de gătire, organizând conținutul favorit în fișiere.

Fără a uita posibilitaea de a configura manual programele de gătit la fiecare stagiu, lăsând spațiu pentru creativitate.

TEHNOLOGII PENTRU ȘEFI BUCĂTARI

Ajustament automat al nivelului de umiditate în camera de gătit considerând umiditatea mâncării și aburului injectat.

Mărirea temperaturii maxime de gătit la 300°C pentru 5 minute pentru a coace pizza și foccacia și pentru a rumeni efectiv.

Boiler optimizat pentru a umple camera de gătit cu aburi garantând economisirea de energie și apă în același timp.

Colecție de rețete cu poze, ingrediente și proceduri.

Afișaj cu temperatura exactă din camera de gătit.

Indicarea operației curente a cuptorului printr-un bec colorat sub mâner.

Gătirea automată a diferite produse în același timp în aceeași cameră de gătit pentru gătire express.

Gătirea automată a diferite produse în același timp în aceeași cameră de gătit pentru servis de banchet.

Colectare de date și stocare HACCP.

Algoritmul temperaturii de gătit garantează rezultate de gătire perfecte independente în funcție de cantitatea de produs încărcată (o tavă sau capacitatea maximă)

Sugerează cel mai potrivit program automat de curățare în funcție de procesele de gătit anterioare. 5 nivele automate de curățare sunt disponibile.

PERFORMANȚĂ

Gătire peste noapte

Automatizare pentru productivitate crescută / Tehnici de gătire lungi la temperaturi mici și controlate, cu sau fără folosirea unei sonde, poate fi administrată independent de TAP® chiar și când bucătăria se află în repaus, cum ar fi în timpul nopții sau dupămasă: prin programarea fazei de menținere a căldurii, cuptorul menține produsul la umiditatea și nivelul de temperatură corectă până la intervenția operatorului.
Mulțumită sistemului CLIMAFIX, pierderea din greutate a produsului este minimizată iar cărnurile rămân excepțional de fragede.

Gătire cu sondă

Precizia nu a fost niciodată mai simplă / TAP® este echipat cu o sondă cu punct multiplu ce detectează temperatura produsului în timpul procesului de gătire în 5 puncte diferite de-a lungul sondei, reducând posibilitatea erorilor la minim.
Sonda cu puncte multiple este încorporată înăuntrul camerei de gătit, fără conexiuni externe: prin urmare folosirea este mult mai ușoară iar sonda se află întotdeauna la îndemână.
Disponibilă ca un accesoriu, sonda ac pentru gătire vidată este găsită în Cutia de utilități plasată convenient sub ușa cuptorului.

Gătește și răcește

Organizarea perfectă a ciclului de muncă în bucătărie / Folosit împreună cu abatitor, TAP® este o unealtă excepțională pentru raționalizarea și organizarea muncii în bucătărie, nu doar pentru serviciu de banchet servind cantități mari de mâncare ce trebuie preparate în avans, dar și pentru restaurantele mici, ce este capabil să ofere un meniu mai bogat cu calitate tehnicilor de gătire express și cu garanția unui serviciu punctual.
Pierderea produselor ne-vândute este minimizată.

Gătire uniformă

Gătire perfectă de la prima tavă până la ultima / Ventilatoarele TAP® de eficiență înaltă, inversiunea direcției de rotație a ventilatoarelor, și forma particulară a deflectorului creează o ventilație uniformă fie pentru o singură tavă - indiferent unde mâncarea este poziționată - sau între tăvi multiple, de la cea mai joasă la cea din vârf.
TAP® oferă o opțiune de 6 viteze ale vetilatorului, plus 6 viteze intermitente pentru a găti orice mâncare cel mai bine, de la cel mai ușor și delicat produs la cele ce necesită un flux de aer mai intens și temperaturi mai mari. 

ABURI ȘI TEHNICI DE GĂTIT

Numeroasele avantaje a aburului de calitate
Folosirea aburului când coci sau gătești într-un cuptor revoluționează calitatea produsului și introduce tehnici particulare și efective de gătit. Aburul accelerează timpurile de gătit, permite gătirea la temperaturi scăzute și menține produsele fragede, menținând lichidele de gătit împreună cu proprietățile nutriționale corespunzătoare, arome și aparențe, în timp ce și îmbunătățește culoarea mâncării pregătite. Aburirea înseamnă și economisire de condimente.

Aburi de temperaturi mici și mari
Aburul nu este întrutot egal: TAP® este capabil să producă aburi nu doar la 100°C, dar și la temperatura camerei în versiunile cu boiler, respectând nevoile produselor și preparatelor ce necesită gătire delicată. Prin contrast, pentru a accelera prepararea produselor congelate, TAP® este capabil să lucreze cu aburi la temperatura unei camere de gătit până la 130°C.

Gătire delicată

Gătire ce are grijă de mancarea dumneavoastră
Gătirea cu aburi respectă natura produselor cu ar fi legumele frunzoase și peștele, îmbunătățind gustul, aparența și textura.

Pasteurizare și sterilizare

Conservare garantată a produsului
Prin folosirea aburului TAP® furnizează sterilizare și pasteurizare la temperaturi mici (65°C) sau mari (85°C), simplificând conservarea produsului.

Gătirea în borcan

Aromă și delicatețe
Gătirea în borcane de sticlă menține majoritatea proprietăților organoleptice ale ingredientelor, cum impact minim către compoziție, textură, culoare și mireasma produsului: prin urmare, mai puține grăsimi și mai puține condimente sunt necesare. Preparatul poate fi servit direct din recipientul folosit pentru preparare.

Gătire vidată

Igienic, delicat, convenient
Gătirea vidată este igienică, rapidă, menține produsul extraordinar de fraged și plin de aromă, poate fi executat prin folosirea unei sonde speciale, aceasta permite gătirea diferitelor mâncăruri în aceeași cameră fără contaminarea aromelor, crește timpurile de conservare ale produselor. Toate acestea datorită folosirii aburului.

Regenerare

Gata cu risipa de produse proaspete si de calitate
TAP® furnizează o serie de programe de regenerare pentru produsele anterior gătite.
Aburul delicat generat de boiler nu introduce umezeală pe farfurie în cazul preparatelor deja pe farfurie.

TAP®, SIMPLICITATE ȘI DESIGN

Cuptorul Tecnoinox cu le mai înalte standarde tehnologice

TAP® este primul cuptor Tecnoinox cu interfață tactilă, proiectat să furnizeze idei comprehensive pentru nevoile de zi cu zi din bucătărie.

Funcțiile avansate de gătit merg mână în mână cu un design intenționat să contribuie la folosirea cuptorului, setup-ul de programe de gătit, acces la colecția de rețete și schimbări la multitudinea de rețete pre-setate ușor, rapid, convenient, imediat și intuitiv.

Soluțiile de design reprezintă răspunsuri inovative la nevoile cheie de operare și igienă, cu calitatea materialelor și măiestria asociată cu numele Tecnoinox.

TAP®, tehnologie prietenoasă

Adevărata inovație se află acum la accesul tuturor. Funcționalitatea ecranului tactil TAP® este portalul către conținut, idei și libertatea de folosință: din acest motiv, interfața este prima și în primul rând proiectată să fie simplă și intuitivă, o unealtă capabilă să ușureze viața, fără introducerea oricărei complicații.

Linia TAP®

TAP / 954606 / EFM06r
CUPTOR ELECTRIC TAP, ABUR DIRECT, TOUCHSCREEN, 6XGN1/1 TĂVI, SONDĂ DE CĂLDURĂ, SISTEM DE CURĂȚARE

Putere 10,25 kW
Frecvență 50 Hz
Voltaj 400 3N ~ V
Capacitate de tăvi 6xGN1/1 n°x
Glisiere 6 n°
Distanță între rafturi 7 cm
Dimensiunile camerei cuptorului 59x38,5x49 cm
Temperatura modului de aburi 50÷130 °C
Temperatură mod Combi 30÷250 °C
Temperatură mod convecție 30÷265 °C
Versiune cuptor GN elettronico
Viteză ventilator 6 + 6 Plusate
Lățime 89 cm
Adâncime 72 cm
Înălțime 74 cm
Lățime împachetare 96 cm
Adâncime împachetare 88 cm
Înălțime împachetare 100 cm
Greutate netă 109 kg
Greutate brută 122 kg
Volum  0,84 m3

TAP / 954607 / EFM10T
CUPTOR ELECTRIC TAP, ABUR DIRECT, TOUCHSCREEN, 10XGN1/1 TĂVI, SONDĂ DE CĂLDURĂ, SISTEM DE CURĂȚARE

Putere 20,5 kW
Frecvență 50 Hz
Voltaj 400 3N ~ V
Capacitate de tăvi 10xGN1/1 n°x
Glisiere 10 n°
Distanță între rafturi 7 cm
Dimensiunile camerei cuptorului 59x38,5x77 cm
Temperatura modului de aburi 50÷130 °C
Temperatură mod Combi 30÷250 °C
Temperatură mod convecție 30÷265 °C
Versiune cuptor GN elettronico
Viteză ventilator 6 + 6 Plusate
Lățime 89 cm
Adâncime 72 cm
Înălțime 102 cm
Lățime împachetare 96 cm
Adâncime împachetare 87 cm
Înălțime împachetare 129 cm
Greutate netă 132 kg
Greutate brută 150 kg
Volum  1,07 m3

TAP / 954608 / EFM20T
CUPTOR ELECTRIC TAP, ABUR DIRECT, TOUCHSCREEN, 20XGN1/1 TĂVI, SONDĂ DE CĂLDURĂ, SISTEM DE CURĂȚARE

Putere 41 kW
Frecvență 50 Hz
Voltaj 400 3N ~ V
Capacitate de tăvi 20xGN1/1 n°x
Glisiere 20 n°
Distanță între rafturi 6,5 cm
Dimensiunile camerei cuptorului 68x45x148 cm
Temperatura modului de aburi 50÷130 °C
Temperatură mod Combi 30÷250 °C
Temperatură mod convecție 30÷265 °C
Versiune cuptor GN elettronico
Viteză ventilator 6 + 6 Plusate
Lățime 100 cm
Adâncime 80 cm
Înălțime 186 cm
Lățime împachetare 105 cm
Adâncime împachetare 100 cm
Înălțime împachetare 205 cm
Greutate netă 270 kg
Greutate brută 292 kg
Volum  2,16 m3

TAP / 954609 / EFM06TB
CUPTOR ELECTRIC TAP, CU BOILER, TOUCHSCREEN, 6XGN1/1 TĂVI, SONDĂ DE CĂLDURĂ, SISTEM DE CURĂȚARE

Putere 10,25 kW
Frecvență 50 Hz
Voltaj 400 3N ~ V
Capacitate de tăvi 6xGN1/1 n°x
Glisiere 6 n°
Distanță între rafturi 7 cm
Dimensiunile camerei cuptorului 59x38,5x49 cm
Temperatura modului de aburi 50÷130 °C
Temperatură mod Combi 30÷250 °C
Temperatură mod convecție 30÷260 °C
Versiune cuptor GN elettronico
Viteză ventilator 6 + 6 Plusate
Lățime 89 cm
Adâncime 72 cm
Înălțime 74 cm
Lățime împachetare 96 cm
Adâncime împachetare 88 cm
Înălțime împachetare 100 cm
Greutate netă 77 kg
Greutate brută 87 kg
Volum  0,84 m3

TAP / 954610 / EFM10TB
CUPTOR ELECTRIC TAP, CU BOILER, TOUCHSCREEN, 10XGN1/1 TĂVI, SONDĂ DE CĂLDURĂ, SISTEM DE CURĂȚARE

Putere 20,5 kW
Frecvență 50 Hz
Voltaj 400 3N ~ V
Capacitate de tăvi 10xGN1/1 n°x
Glisiere 10 n°
Distanță între rafturi 7 cm
Dimensiunile camerei cuptorului 59x38,5x77 cm
Temperatura modului de aburi 50÷130 °C
Temperatură mod Combi 30÷250 °C
Temperatură mod convecție 30÷265 °C
Versiune cuptor GN elettronico
Viteză ventilator 6 + 6 Plusate
Lățime 89 cm
Adâncime 72 cm
Înălțime 102 cm
Lățime împachetare 96 cm
Adâncime împachetare 87 cm
Înălțime împachetare 129 cm
Greutate netă 140 kg
Greutate brută 158,8 kg
Volum  1,07 m3

TAP / 954611 / EFM20T
CUPTOR ELECTRIC TAP, CU BOILER, TOUCHSCREEN, 20XGN1/1 TĂVI, SONDĂ DE CĂLDURĂ, SISTEM DE CURĂȚARE

Putere 41 kW
Frecvență 50 Hz
Voltaj 400 3N ~ V
Capacitate de tăvi 20xGN1/1 n°x
Glisiere 20 n°
Distanță între rafturi 6,5 cm
Dimensiunile camerei cuptorului 68x45x148 cm
Temperatura modului de aburi 50÷130 °C
Temperatură mod Combi 30÷250 °C
Temperatură mod convecție 30÷265 °C
Versiune cuptor GN elettronico
Viteză ventilator 6 + 6 Plusate
Lățime 100 cm
Adâncime 80 cm
Înălțime 186 cm

Comentarii

Cuvinte cheie : tap; cuptor; tecnoinox; automat; rețete; personalizabil; ; .

Produse asemanatoare

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme