SB-4 Blender

Carafă de 4 litri - viteză ajustabilă de până la 15,000 rpm

SB-4 este aparatul ideal pentru blenduire, mixare, tocare, amestecare, biciuire și omogenizarea produselor cum ar fi sosuri, legume, fructe, băuturi, uleiuri vegetale, cocktail-uri, milkshake-uri, supe, smoothies, sucuri, etc.

SB-4 este ajutorul esenețial pentru baruri, restaurante, bucătării cu diete speciale și spitaluri, supermarketuri și case de ajutor, etc.
Carafa cu formă specială și unitatea de tăiere exclusivă, împreună cu viteza crescută a lamelor, oferă un rezultat perfect fin și bine mixat de fiecare dată, fie că paharul este plin sau la capacitate minmă.
Baza metalică robustă oferă aparatului stabilitate excelentă în timpul procesării.

Funcție Sprinter pulse

SB-4 este dotat cu sistemul SPF, un sistem ce regulează viteza de tăiere de la 700 la 15000 rpm, și un buton sprinter pulse ce activează imediat viteza maximă de rotație a lamelor când aparatul este aflat în modul de operare.
Combinat cu lungimea specială a lamelor, sistemul SPF salvează timp de procesare și asigură finalizarea exactă a fiecărui produs.

Carafa

SB-4 are o carafă extrem de ușoară, rezistentă și transparentă de 4 litri. Carafa totodată dispune de două mânere solide pentru o turnare mai ușoară. Carafa (cu unitatea de cuțite), capacul și dozatorul pot fi introduse în mașina de spălat vase.
Capac cu înclinare pentru o deschidere și închidere mai rapidă, echipat cu cleme pentru o siguranță absolută.
Un orificiu în formă de horn (26 mm diametru - 100 ml) în mijlocul capacului ușurează adăugarea ingredientelor în timpul procesării.

Specificații tehnice

  • Motor 1000 W - 230 V monofazat, 50 Hz
  • Carafă de 4 litri cu scară gradată de la 0.5 la 3.8 litri
  • Motor cu siguranță anti-suprasolicitare cu reset automat
  • Siguranță de 10 A cu întârziere
  • Control electronic al vitezei de la 700 la 15000 rpm
  • Sistem pe bandă PolyV
  • Materiale: carcasă din aliaj de aluminiu, carafă din polisulfon tare și rezistent la temperaturi ridicate (115°C), capac din polipropilenă tare, lame speciale din oțel inoxidabil de rezistență mare, baza carafei din acetal armat
  • Siguranța operării este asigurată de clemele mecanice de pe capcac
  • Grad de protecție IP 34

Comentarii

Cuvinte cheie : blender; bar; sb; bucătărie; nilma; ; .

Produse asemanatoare

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme

 
 
 


 

Ultimele cautari