saucePRO

saucePRO:

saucePRO rezolvă cea mai mare problemă când vine vorba de domeniul preparării de Pizza
...aplicarea rapidă, uniformă și exactă a sosului de pizza.

După ani de plângeri despre ce greu este să-ți antrenezi angajații cum trebuie să aplici cantitatea corectă și în mod uniform al sosului de pizza, KREA Swiss a decis să creeze un aparat ușor de folosit, automat plasat pe orice suprafață plată la un preț ce oferă banii investiți înapoi doar în câteva săptămâni.

Doar la o apăsare de buton, saucePRO eliberează cantitatea exactă de sos direct proporțională cu mărimea aluatului – într-o secundă. În adiție, pe lângă reducerea preparării produsului cu 15 secunde pentru o pizza cu sos plasat uniform și calitativ, de asemenea crește producția în timpul perioadelor solicitante. saucePRO standardizează rețeta și calitatea – în special cu angajați cu lipsă de experiență.

Ideea inițială a apărut într-o discuție cu experții în domeniul de pizza, incluzând și fostul CTO de la Pizza Hut, cei care doreau o soluție mai rapidă și de acuratețe când vine vorba de aplicarea sosului de pizza. După ani de cercetări și dezvoltare al produsului, suntem mândrii să prezentăm la un preț accesibil, compact, ușor de folosit și de curățat saucePRO.

saucePRO distribuie piure de roșii sau paste diluate și semințele, coaja și condimentele nu prezintă o problemă. Un buton de "personalizare" ascuns permite proprietarului companiei să configureze cu ușurință unitatea pentru vâscozitatea și volumul sosului. Sosul aplicat este aranjat intenționat să arate neregular, dar elimină probleme cauzate de polonice, cum ar fi “crestele de sos” sau “deteriorarea formei” aluatului.

Fiecare saucePRO standard poate opera cu pizza de 25,30,35 și 40 cm. Alte versiuni la comandă sunt disponibile incluzând o tigaie adițională de 45 cm, versiune cu o singură sau cu două tigăi sau cu tigăi drepunghice de diferite dimensiuni.

Spre deosebire de aparatele industriale cu sistem de aplicare al sosului pentru o singură mărime, saucePRO nu are nevoie de aer comprimat – folosește o sursă de putere standard – doar trebuie introdus în priză, alegeți funcția de “Fill-up”, și sunteți gata de muncă. Doar centrați tigaia, alegeți mărimea pizzei de pe panoul tactil, iar după o secundă, ve-ți avea un strat de sos uniform și de cantitate exactă pe pizza, prescris de rețeta dumneavoastră.

Design-ul este plin de inovație – în special când vine vorba de curățare. La sfârșitul zilei, doar prin apăsarea unui buton de spălare automată “clean”,clătește apă caldă prin pompele peristaltice și furtunurile de livrare. Atașați un furtun de reziduuri, deschideți robinetul și scurgeți apa cu care s-a efectuat clătirea într-un container – nu este nevoie de instalații sanitare.Capul de livrare poate fi clătit în chiuvetă la un robinet cu jet, sau poate fi trecut prin mașina de spălat vase. Butoanele programate pentru “Fill up” și“Recycle” simplifică în continuare operația. saucePRO este realizat din materiale industriale standard aprobate de FDA și nu necesită mentenanță.

saucePRO elimină abordarea mizerabilă, înceată și neconsistentă de aplicare manuală a sosului și o înlocuiește cu un proces rapid, uniform și exact! Potrivit domnului Al Roma, președintele specialist în distribuția uneltelor pentru pizza NMI, “Aceste produse provenite din Elveția sunt extraordinare – acestea ușurează și grăbesc munca pentru profesioniști când vine vorba de livrarea rapidă a calității și fidelitatea rețetei. saucePRO va fi o lovitură uriașă”.

“Am ascultat de experți și am dezvoltat o soluție inovativă la o problemă, mai de grabă simplă, dar de impact – sauce PRO aplică sosul rapid, calitativ și la cantitatea dorită” a comentat doctorul Sean Kendrick, Directorul Manager de la KREA Swiss. Acesta promite, cu un zâmbet, că “există încă unul, chiar și mai incitant aparat de pizza în producția R&D”.

Împreună cu National Marketing Inc., KREA Swiss va dezvăluii saucePRO la expoziția Las Vegas Pizza Expo, standul 460.

Comentarii

Cuvinte cheie : pizza; sos pizza; aplicare sos; automat; aparat de aplicat sos; ; .

Produse asemanatoare

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme

 
 
 


 

Ultimele cautari