HotmixPRO Master

Caracteristica unică și incredibilă a lui HotmixPRO Master este capacitatea sa de a crea un vid în interiorul sticlei în timpul prelucrării.

HotmixPRO Gastro X are un motor puternic ( 1800W ), capabil să atingă viteze mari (până la 16.000 rpm ) și poate găti până la 190°C , cu control al temperaturii din grad în grad.

Datorită caracteristicilor sale, HotmixPRO Gastro X este potrivit pentru aproape orice rețetă , cum ar fi creme, gemuri, sosuri, paste, reduceri... temperaturile ridicate permit chiar și caramelizarea zahărului!

În plus, are câteva caracteristici revoluționare care vă vor îmbunătăți cu adevărat munca ,funcții cum ar fi: funcția WTNEXT și memorie cu rețete programabile.

Pe lângă asta, funcția vacuum oferă oportunități noi în bucătăria dumneavoastră:

 • Tăierea sau gătirea vacuum pot aduce rezultate incredibile! Vacuumul scade temperaturile de fierbere, astfel încât gustul și culorile ingredientelor rămân nealterate. Este folositor în producția de sosuri și toate produsele cremoase. În cazul în care nu există aer, nu există oxigen, unde nu există oxigen, nu există oxidare. De asemenea, garantează o greutate specifică constantă și absența bacteriilor aerobe (fără aer, fără bacterii aerobe).
 • Reducerea vacuum duce la intensificarea rețetelor dumneavoastră datorită temperaturilor scăzute. Concentrează aromele ingredientelor printr-un proces care nu schimbă culorile, iar componentele aromatice volatile nu se pierd.
 • Îmbibare vacuum este o tehnică ce oferă rezultate uimitoare! În timpul creării vacuumului în vas, orice aer conținut în alimente va fi, de asemenea, eliminat. Apoi, datorită unei conexiuni speciale, atunci când stabilizați presiunea atmosferică, este posibil să introduceți un gaz sau un lichid pentru a "îmbiba" preparatul.
 • Uscarea vacuum este o tehnică foarte eficientă de a usca alimentele deoarece temperaturile ridicate nu sunt necesare. În acest fel, aromele volatile, sensibile la căldură nu se vor deteriora. Această tehnică este excelentă pentru îmbunătățirea texturii unui preparat - de exemplu, uscarea unei meringe.

Aceste caracteristici utile și unice introduc un nou nivel de confort în bucătăria utilizatorului, de fapt, prezența constantă a operatorului nu mai este necesară . Un număr mare de rețete pot fi făcute pur și simplu prin plasarea ingredientelor în vas, selectarea unei rețete (una dintre cele 250 de pre-setate sau o rețetă personală) și apăsarea butonului START.

Datorită memoriei programabile și controlului perfect al temperaturii , HotmixPRO Master poate garanta un rezultat constant, standardizat și optim.

Puteți lăsa chiar personalul să o folosească . Atâta timp cât folosesc rețeta (și în mod clar aceleași ingrediente), nimeni nu va putea observa diferența . De asemenea, puteți distribuii rețete către prieteni, co-bucătari sau alte restaurante din lanț. Puteți salva cu ușurință fișierele și le puteți trimite ca document atașat.

Datorită funcției WT, rezultatele vor fi întotdeauna aceleași, indiferent de temperatura inițială.

Pe scurt, acestea sunt rezultatele pe care le puteți obține utilizând HotmixPRO Master:

Economisiți timp, astfel încât să puteți face alte lucruri mai importante în timp ce mașina funcționează.

Teoretic, erorile umane legate de cele mai complexe preparate sunt eliminate.

Standardizați calitatea rețetelor dumneavoastră.

Esti mai putin stresat si munca ta este mai usoara.

 

HotmixPRO Master, datorită numeroaselor programe și rețete presetate (stocate în cardul SD inclus), este ideal pentru:

cutting/ tăiere pulverizing/pulverizare candying HOT/ zaharisire
beating/ batere chlorophyll extraction/ exctrație clorofilă roasting HOT/ prăjire
mincing/ pisare cooking HOT/ gătire caramelizing HOT/ caramelizare
mixing/ amestecare reducing HOT/ reducere chocolate tempering HOT
whipping/ biciuire browning HOT/ rumenire vacuum cooking/ gătire vacuum
grinding/ zdrobire steam cooking HOT/ gătire cu aburi vacuum reducing/ reducere vacuum
emulsifying/ emulsionare sous vide cooking HOT/ gătire sous vide vacuum soaking/ îmbibare vacuum
kneading/ frământare stewing HOT/ înăbușire vacuum drying/ uscare vacuum

 

Performanțe uimitoare!

 • Intervalul de temperatură de la 25°C  până la 190°C, cu control gradual;
 • Acesta garantează rezultate perfecte, indiferent de cantitatea și temperatura inițială a ingredientelor, datorită funcției speciale WT (Wait Temperature) ceea ce îi permite utilizatorului să pornească temporizatorul doar când temperatura selectată este atinsă;
 • De la 0 la 16000 rpm cu ajutorul celor 26 de viteze diferite grație motorului profesional de 1800 W;
 • Vă permite să vă păstrați propriile rețete și să le trimiteți prin e-mail. Peste 400 de rețete deja stocate pe cardul SD;
 • Posibilitatea de a seta pașii rețetei, fără intervenția utilizatorului (NEXT);
 • Funcționare continuă de până la 12 ore;
 • Afișare informativă cu autodiagnosticare , actualizare software prin intermediul internetului;
 • Motor niciodată suprasolicitat, datorită sistemului dinamic de siguranță al motorului. Atunci când motorul este forțat prea mult, software-ul se oprește motorul pentru câteva secunde, menținând toate celelalte funcții active. Apoi motorul pornește din nou. Acest lucru evită supraîncălzirea excesivă a motorului și prin urmare, posibilitatea unui blocaj total, care ar întrerupe lucrarea.

 

Simplu și eficient!

Caracteristica care îl face unic și de neînlocuit pe HotmixPRO, este capacitatea sa de a efectua o multitudine de prelucrări la cald, cum ar fi creme, sosuri și gemuri, evitând acele nenumărate intervenții ale operatorului pentru realizarea rețetei.

Comoditatea este de a putea introduce toate ingredientele în interiorul boluluii și datorită controlului exact al temperaturii produsul dorit este realizat cu ușurință. HotmixPRO poate amesteca produsul în mod constant, cu posibilitatea de a selecta viteza corectă, pentru a obține o execuție perfectă în fiecare operație.

Abilitatea de a seta și de a menține temperatura adecvată vă va permite să obțineți preparate fără să pierdeți timpul inutil, garantând o calitate niciodată sub așteptări.

Prin utilizarea HotmixPRO, chiar și cei mai exigenți profesioniști vor avea posibilitatea de a ridica calitatea fiecărui preparat, datorită unui control precis al mașinii. Puteți standardiza cele mai bune rețete și astfel, orice angajat are posibilitatea de a reproduce orice preparat oricând.

După ce creați o nouă rețetă, o puteți salva pe cardul SD  sau puteți decide să utilizați una dintre rețetele memorate. În acest fel va fi posibil să aveți grijă de toate lucrurile care până acum păreau mai complicate și uneori imposibile.

Datorită lui HotmixPRO toate activitățiile care erau greu de realizat din cauza lipsei de timp și personal acum pot fi efectuate cu ușurință și respectând în totalitate calitatea.

Nu va fi necesar să vă garantați prezența constantă!

Specificații tehnice

Comentarii

Cuvinte cheie : mixer; patiserie; cofetarie; blender; pasteurizator; creme; gastro; vaccuum; mixer; inghetata; aluat; robot bucatarie; gatire; catering; sosuri; tocare; maruntire; caramelizare; prajire; rumenire; framantare; temperare; tel; ciocolata; temperatura; gelaterie; budinca; gheata; retete; hotmix; .

Produse asemanatoare

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme

 
 
 


 

Ultimele cautari